BLAUD en e-mail security-specialist Mimecast starten samenwerking
24-10-2017 | door: Redactie

BLAUD en e-mail security-specialist Mimecast starten samenwerking

Enterprise Mobility-specialist BLAUD uit Houten en E-mail Security-specialist Mimecast gaan een samenwerking aan op het gebied van Secure e-mail. Meer dan 90% van de hack pogingen komt binnen middels phishing- of spear-phishing email. Veel e-mails worden bekeken en verwerkt op een mobiel apparaat. Vandaar dat het enorm belangrijk is dat deze hackpogingen geminimaliseerd worden, zodat mensen veilig e-mails kunnen beantwoorden en doorsturen. Binnen de samenwerking combineren de beide bedrijven hun jarenlange IT-Security- en Enterprise Mobility-ervaring voor de bescherming van bedrijven en overheidsorganisaties met Mimecast security, compliance en archiving. De producten en diensten van Mimecast kunnen per direct geleverd worden door BLAUD.

Mimecast is een Cloudbased e-mailbeveiligingsdienst die uw bedrijf beschermt tegen geavanceerde e-mailbedreigingen als spear phishing en impersonatie. Mimecast Advanced Security bestaat uit verschillende clouddiensten die organisaties beschermen tegen geavanceerde e-mailbedreigingen. Deze diensten bieden bescherming tegen pogingen tot impersonatie via e-mail, schadelijke URL’s en onbekende malwarebijlagen, interne bedreigingen van organisaties en natuurlijk tegen spam en virussen.

De diensten van Mimecast omvatten:

Mimecast Targeted Threat Protection (TTP). Inspectie van inkomende, uitgaande en interne e-mails om phishing, ransomware, pogingen tot impersonatie, schadelijke URL’s en bijlagen op te sporen en te bestrijden. TTP bestaat uit URL Protect, Attachment Protect, Impersonation Protect en Internal Email Protect.

Inhoudelijke controle en Data Leak Prevention (DLP). Bescherming tegen het verlies van intellectuele eigendommen, klantgegevens en overige gevoelige informatie. Beleid inzake de inhoud van e-mails en veilige communicatie kan in real time worden aangemaakt voor en toegepast op inkomend, uitgaand en intern e-mailverkeer.

100% SLA op antivirussen en 99% SLA op antispam. Zorgt ervoor dat geïnfecteerde e-mails het netwerk niet bereiken zodat zij de productiviteit van de gebruikers niet negatief kunnen beïnvloeden. Bedreigingen worden in de cloud verwijderd voordat zij in uw netwerk terecht kunnen komen.

“Meer dan 90% van de datalekken begint met een e-mail. Dit onderstreept de noodzaak voor bedrijven om te investeren in beveiligingsmaatregelen. Voor een goede, krachtige e-mailbeveiliging is een grondige verdediging nodig. Daarnaast leest meer dan 40% haar e-mails op de smartphone. Vandaar dat de combinatie Mimecast en BLAUD een logische stap is.” aldus Sander Teunissen (foto), Channel Sales Manager van Mimecast.

Mobile

BLAUD is een onafhankelijke Full Service Enterprise Mobility-specialist van de Benelux. Ruim 20 specialisten realiseren al meer dan 16 jaar de mobiele ambities van diverse organisaties. Van multinationals tot aan kleine en middelgrote organisaties worden door BLAUD bediend. De diensten en producten zijn geformeerd rond het bewezen 4 fasen-model: implementatie, adoptie, onderhoud en app development. De klanten van BLAUD bevinden zich onder andere bij de (lokale) overheid, gezondheidszorg (ziekenhuizen en thuiszorg), ministeries, financiële en zakelijke dienstverleners, industrie en retail.

“Mimecast zorgt samen met de huidige Mobile Device Management, Mobile End-point Security producten en diensten van BLAUD een volledig gelaagd Mobile Security-model. Op het niveau van hardware, operating systems, verbindingen, communicatie, apps en content helpt BLAUD organisaties veilig mobiel te werken. Door samen met Mimecast ook e-mail security hieraan toe te voegen zijn wij in staat het gehele mobile security pakket te bieden aan onze klanten. Mimecast heeft een bewezen trackrecord op security en biedt voor klanten daarin tevens een unieke oplossing.” aldus Mart Bosch, Chief Commercial Officer van BLAUD.

Terug naar nieuws overzicht
Security