Dutch IT-channel Awards: Wie is de beste MKB-reseller van 2017?

25-10-2017 | door: Jeroen Bordewijk
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel Awards: Wie is de beste MKB-reseller van 2017?

Op 18 januari 2018 reikt Dutch IT-channel twintig awards uit aan leveranciers, distributeurs, resellers en personen die in 2017 toonaangevend zijn geweest in het Nederlandse ICT-kanaal. Een van de Dutch IT-channel awards is voor de 'MKB-reseller of the Year', vorig jaar gewonnen door Infotheek. Hieronder een korte introductie van de vijf genomineerden in deze categorie.

ACA IT-Solutions heeft een sterke positie als het gaat om continuïteit en de beschikbaarheid van data. In een jaar waarin cybersecurity en dataverlies veelbesproken onderwerpen waren in de media, wist de reseller uit Eindhoven zich nadrukkelijk te onderscheiden. Met hoogwaardige en vernieuwende oplossingen won ACA awards van onder andere Barracuda Networks, Dell EMC, Gemalto SafeNet en Kaspersky Lab. Het kanaal noemt ACA IT-Solutions 'een ervaren gesprekspartner die zijn hand niet omdraait voor complexe en grote ICT-projecten'. Ook kwalificaties als 'betrouwbaar', 'klantgericht', 'betrokken', 'schaalbaar' en 'innovatief' vallen geregeld.

ACES Direct afficheert zichzelf graag als 'dé zakelijke IT-leverancier van Nederland'. Het Tilburgse bedrijf wil de beste ICT-partner voor ondernemers zijn, en afgaande op deze nominatie is dat aardig gelukt. ACES Direct ziet het MKB niet als een homogene markt, maar onderkent een grote variatie aan wensen en uitdagingen, ziet grote verschillen tussen economische segmenten en begrijpt als geen ander dat MKB'ers nooit volledig thuis kunnen zijn in alle technologische ontwikkelingen. Daarom stelt ACES Direct zijn diepgaande ICT-kennis branchegericht beschikbaar.

Er is geen betere manier om vooruit te komen dan door kennis en ervaringen te delen, vinden ze bij PCI Nederland. Deze reseller met een hoofdkantoor in Lijnden en een groeiend aantal vestigingen in verschillende regio's, noemt zichzelf 'Nederlands grootste digitale werkplekspecialist en onafhankelijke leverancier van documentoplossingen'. PCI geeft professionele en merkonafhankelijke adviezen om bedrijven klaar te stomen voor wat PCI noemt 'de nieuwe digitale werkelijkheid', waarin we naar de cloud gaan en de hoeveelheid data dagelijks groeit. PCI wil zich onderscheiden met een naar eigen zeggen unieke in-house financiering voor het MKB.

Het Utrechtse Two Visions BV is een 'digitaal marketingbureau met slimme software'. De reseller richt zich volledig op het MKB en is gespecialiseerd in online strategieën, online marketing en webdevelopment. Two Visions bouwt webshops, implementeert CRM-software en realiseert CRM-koppelingen, allemaal bedoeld om – vanuit een basis van zowel techniek als marketing – klanten een digitale voorsprong te geven. Bij Oogziekenhuis Zonnestraal implementeerde Two Visions dit jaar het bekroonde en zeer complete CRM-pakket CAS genesisWorld, waarmee deze zorginstelling het overzicht over de verschillende contacten tussen patiënten en artsen aanzienlijk verbeterde.

Ook Wizzbit uit Rijswijk is een ICT-reseller die zich volledig richt op het MKB. Wizzbit wil direct, flexibel en oplossingsgericht zijn en zorgen voor de snelste verbindingen en de beste techniek. Een veelzeggende aanbeveling komt van de Duitse softwarebouwer Paessler, onder meer producent van de PRTG: de network monitor die Wizzbit niet alleen implementeert, maar ook zelf gebruikt. 'Wizzbit heeft volledige kennis van de software die het levert, maar ook van de doelgroep', aldus Paessler. 'Een ontzettend enthousiaste en fijne club om mee samen te werken.'

Sten nu via www.dutchitawards.nl

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards