Dell breidt PCaaS aanbod uit met VMware AirWatch
25-10-2017 | door: Witold Kepinski

Dell breidt PCaaS aanbod uit met VMware AirWatch

Dell heeft de mogelijkheden voor PC-as-a-Service (PCaaS) flink uitgebreid en biedt meer beheeropties voor Workforce Transformation. Verder biedt Dell meer diensten en levenscyclusbeheer rond PCaaS.

Dell Technologies biedt een aantal nieuwe technologieën voor zijn PC-as-a-Service (PCaaS) -aanbod, zoals nieuwe implementatie-, diensten- en financieringsopties.

Dell introduceert onder andere binnen zijn PCaaS aanbod VMware AirWatch-beheer, nieuwe leveringsmanagementmogelijkheden, levenscyclusdiensten en flexibele financieringsmogelijkheden voor haar uitgebreide PCaaS-aanbod voor commerciële klanten die 500 pc's of meer kopen. De toevoeging van VMware AirWatch zorgt ervoor dat Dell (en partners) de devices van PCaaS-klanten geheel kunnen beheren.

Naast AirWatch omvatten andere toevoegingen aan Dell's PCaaS-aanbod de nieuwe Services Delivery Manager die klanten een aanspreekpunt biedt. Ook is er flexibele financiering die klanten de mogelijkheid biedt om het aantal systemen te verhogen of pc's te upgraden tijdens de looptijd van de deal met complete levenscyclusdiensten.

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware