Accelerite heeft een beproefd bedrijfsmodel
30-10-2017 | door: Teus Molenaar
Deel dit artikel:

Accelerite heeft een beproefd bedrijfsmodel

Accelerite, volle dochter van het Indiase Persistent Systems, heeft een beproefd bedrijfsmodel. Het koopt producten op van grote ondernemingen die zelf te weinig aandacht aan die producten kunnen geven. Verbetert de technologie en brengt deze naar de markt. Dit zegt Rajesh Ramchandani (foto), General Manager Cloud Services en Platforms bij de Accelerite.

Het gaat om producten van bijvoorbeeld Intel, HP en Citrix die niet tot bloei kunnen komen binnen de grote onderneming die ze ooit ontwikkelde. Vaak als gevolg van een verandering in bedrijfsstrategie of productaandacht. Accelerite heeft wel de omvang, technische kennis en focus om met die software aan de slag te gaan en een overtuigde roadmap neer te zetten zo beweert Rajesh Ramchandani.

Zo is onder meer van HP Radia overgenomen (thans heet dit product Sentient), van Intel nam het bedrijf Aepona over dat Intel overigens zelf in 2013 verwierf. En van Citrix nam het CloudPlatform over. In 2015 nam het een compleet bedrijf over: Convirture dat beheersoftware voor (cloud)infrastructuren ontwikkelt.

Lees meer in het interview met Rajesh Ramchandani, General Manager Cloud Services en Platforms bij de Accelerite.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud