Doxis4 behaalt SAP S/4HANA certificering

27-10-2017 | door: Redactie

Doxis4 behaalt SAP S/4HANA certificering

Doxis4 van SER is het eerste ECM-systeem wereldwijd dat de SAP S/4HANA-certificering ontvangt voor de archiefinterfaces ArchiveLink en ILM. Dit betekent zekerheid op lange termijn voor alle bedrijven die van plan zijn om over te stappen naar de nieuwe generatie SAP S/4HANA. Voor hen is het mogelijk om hun SAP-documenten en -gegevens veilig te bewaren in het Doxis4-archief met S/4HANA.

Gebruikers van Doxis4 kunnen hun bestaande archiefoplossingen blijven gebruiken na overschakelen naar SAP S/4HANA. De archiefinterfaces van de Doxis4 iECM-suite zijn opnieuw succesvol geslaagd voor de veeleisende functionele testscenario's voor SAP S/4HANA en SAP NetWeaver. Door gebruik te maken van de gecertificeerde interfaces Doxis4 HTTPContentServer (HCS) voor archivering via ArchiveLink en Doxis4 WebDAV Connector voor ILM (Informatie Lifecycle Management), kunnen SER-klanten SAP-documenten en -gegevens veilig bewaren (bijvoorbeeld afdruklijsten, bestel- of factuurdocumenten) - ook op een audit-proof manier. Bovendien kunnen ze retentieperiodes beheren en daardoor aan wettelijke vereisten voldoen.

“Wij ondersteunen de nieuwste SAP-technologieën altijd erg snel. Als je beweert SAP S/4HANA te ondersteunen, moet je dat bewijzen; dat hebben we opnieuw bereikt met de SAP-certificering. Daardoor bieden wij onze klanten zekerheid op lange termijn”, verklaart Klaus Eulenbach, Head of Technology bij SER.

ECM-integratie omvat veel verschillende toepassingen

Als langdurige gecertificeerd SAP-partner biedt SER een sterke integratie van SAP en de Doxis4 iECM-suite. Veel bedrijven waarderen dat; meer dan 50 procent van alle SER-klanten gebruikt Doxis4 samen met SAP voor een breed scala aan toepassingen. Dit omvat SAP data-archivering, SAP document-archivering, electronic records in SAP en SAP inkomende facturenverwerking. De laatste is geïntegreerd via de gecertificeerde SAP-interface van Doxis4 InvoiceMaster 8.3 met de Doxis4 iECM-suite. Daarnaast heeft SER een eigen naamruimte in SAP (/SER/IM4S).

Een overzicht SER's SAP-gecertificeerde oplossingen:

Doxis4 HTTPContentServer (HCS) is certified according to the SAP specification S/4-BC-AL 7.40

Doxis4 HTTPContentServer (HCS) is certified according to the SAP specification BC-AL 7.40

Doxis4 webDAV Connector for ILM is certified according to the SAP specification S/4-BC-ILM 1.0

Doxis4 InvoiceMaster 8.3 is certified in combination with SAP ERP and SAP NetWeaver 7.40

Terug naar nieuws overzicht