ServiceNow lijft SkyGiraffe in
26-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

ServiceNow lijft SkyGiraffe in

ServiceNow neemt het mobile platformbedrijf SkyGiraffe over. Het platform van SkyGiraffe maakt het voor gebruikers eenvoudiger van mobiele applicaties te bouwen op basis van web-based enterprise applicaties.

Mobiele applicaties op het werk schieten vaak tekort. IT teams moeten mobiele ervaringen ontwerpen door het omzetten van bestaande web-based enterprise applicaties. Dit is niet alleen tijdrovend, maar ook kostbaar.

No-code platform

SkyGiraffe hanteert een andere aanpak met zijn intelligente “meta-data”-architectuur en no-code platform. Met SkyGiraffe worden de packaged ServiceNow-applicaties, waaronder IT Service Management, in een native mobile format aangeboden. Klanten van ServiceNow kunnen met behulp van het platform van SkyGiraffe voor applicatie op het ServiceNow-platform mobiele ervaringen bieden die gebruikers als consument al gewend zijn.

Het nieuws volgt op de eerdere overname van designstudio Telepathy, die begin deze maand bekend werd gemaakt. Met SkyGiraffe en Telepathy wil ServiceNow klanten beter in staat stellen om consumer-styled applicaties te bieden voor alle gewenste devices.

Terug naar nieuws overzicht
Software