Commvault en Veritas zijn de leiders in data resiliency oplossingen

30-10-2017 | door: Witold Kepinski

Commvault en Veritas zijn de leiders in data resiliency oplossingen

Commvault en Veritas zijn de leiders in data resiliency oplossingen aldus het onderzoek The Forrester Wave: Data Resiliency Solutions, Q3 2017. Na deze twee toppers volgen IBM, Actifio en Veeam, aldus Forrester.

Forrester bekeek de markt voor data resiliency solution providers en identificeerde zeven belangrijkste leveranciers. Dat zijn Actifio, Commvault, Dell EMC, Hewlett Packard Enterprise (nu Micro Focus), IBM, Veeam Software en Veritas Technologies.

Forrester's onderzoek ontdekte een markt waarin Commvault en Veritas Technologies de leiders zijn. IBM, Actifio, HPE (nu Micro Focus) en Veeam Software bieden competitieve opties. Dell EMC is de hekkensluiter. 

De markt voor data-resilience-oplossingen groeit, omdat meer IT-specialisten gegevensveiligheidshulpmiddelen zien als een manier om hun uitdagingen aan te pakken. Deze marktgroei is grotendeels te wijten aan het feit dat deze specialisten steeds meer vertrouwen hebben in leveranciers van data-resilience-oplossingen. De gebruikers beschouwen leveranciers als strategische partners, die hen adviseren over topbeslissingen. 

forrester-data-resiliency-2017.jpg

Lees meer in het onderzoek van Forrester.

Terug naar nieuws overzicht