Ingram Micro lanceert hosted telefoniedienst T-Inside Essential

31-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Ingram Micro lanceert hosted telefoniedienst T-Inside Essential

Ingram Micro lanceert de nieuwe dienst T-Inside Essential. Deze communicatie-oplossing is gebaseerd op de hosted technologie van Mitel en is volledig geïntegreerd met het mobiele netwerk van T-Mobile. De dienst wordt via een geselecteerd aantal dealers aan eindgebruikers in de markt aangeboden. 

T-Inside Essential is gericht op bedrijven met 2 tot 1.000 medewerkers die op zoek zijn naar een totaaloplossing waarmee zij hun bereikbaarheid en mobiliteit kunnen optimaliseren. De dienst biedt klanten een complete zakelijke communicatie-oplossing met mobiel, PBX en presence functionaliteiten. De dienst kan op elk type apparaat en vanaf ieder locatie worden gebruikt.

PC, Mac, tablet en smartphone

De dienst is een volledig software gebaseerde oplossing met applicaties voor PC, Mac, tablet en smartphone (iOS, Windows Phone en Android). T-Inside Essential maakt gebruik van een redundant uitgevoerd hard- en software platform is redundant uitgevoerd. Het T-Mobile netwerk fungeert als de backbone voor zowel de vaste- als mobiele communicatie.

Met T-Inside Essential kunnen Ingram Micro dealers hosted telecomdiensten aan hun klanten aanbieden. Dealers helpen de klant bij het inrichten, beheren en onderhouden van de dienst. Gerben de Haan (foto), Sr. Business Unit Manager bij Ingram Micro, ziet T-Inside als een belangrijke tool om het portfolio te verbreden. De Haan geeft aan dat het programma goed aansluit op de 3.0 strategie van Ingram Micro en het bedrijf in staat stelt in te spelen op de behoefte van de klanten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom