Cisco en ConnectWise bieden partners Managed IT Services platform

Cisco en ConnectWise bieden partners Managed IT Services platform

Cisco en ConnectWise bieden partners Managed IT Services platform

02-11-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco en ConnectWise bieden partners Managed IT Services platform

Cisco gaat nauwer samenwerken met software specialist ConnectWise om de creatie van managed IT-diensten te stroomlijnen. De partijen bieden de diensten op basis van Cisco cloud-managed technologie en ConnectWise Unite met de Cisco portal vanuit een enkele interface. Zo wil Cisco zijn partners zoals MSPs helpen hun zakelijke handelstransacties gemakkelijk te beheren en sneller beheerde IT-diensten op te zetten. Dit melden de leveranciers op de Cisco Partner Summit 2017 in Dallas.

De managed services-markt groeit jaarlijks gemiddeld met 11,1 procent tot 257,84 miljard dollar in 2022. Daarbij is  de markt voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) het snelst groeiende marktsegment. Reden voor Cisco om zijn partners te voorzien van een goed managed services business management platform om op die groeimarkt  in te spelen.

De Amerikaanse leverancier Connectwise levert business management solutions waarmee IT-dienstverleners en MSP’s hun processen kunnen digitaliseren en automatiseren. Zo moet de dienstverlening aan hun klanten op een hoger niveau komen. Dat is nodig omdat steeds meer organisaties worden uitgedaagd om hun steeds complexere IT-omgevingen te beheren en steeds daarbij meer veiligheidsproblemen hebben. MSPs spelen daarop in waarbij er behoefte is aan een goed business management oplossing.

Cloud

Connectwise Unite met Cisco Cloud Platform is ontworpen om Cisco-partners te laten groeien die een beheerde servicepraktijk ontwikkelen of uitbreiden om een uniek aanbod te creëren dat netwerk-, beveiligings- en samenwerkingsdiensten combineert, zoals Cisco Meraki, Cisco Spark, Cisco Umbrella en Stealthwatch Cloud. 

ConnectWise Unite met Cisco's single management portal vereenvoudigt het toenemende aantal gateways die nodig zijn om klanten te beheren, te monitoren en factureren. ConnectWise Unite geeft MSP's de mogelijkheid om de vele tools te consolideren die nodig zijn om een goede MSP dienst te runnen, aldus Arnie Bellini, CEO van ConnectWise. 

De ConnectWise Unite met Cisco-oplossing stelt MSP's in staat meerdere klanten van een interface te beheren waarbij er meer kansen bestaan om de maandelijkse wederkerende omzet te verhogen, aldus Cisco.

Business Management

Een ander kenmerk van de ConnectWise Unite with Cisco portal is dat MSP's het geïntegreerde platform voor Business Management van ConnectWise kunnen gebruiken om facturering, oplossingsprocessen en geconsolideerde ticketing gemakkelijk te implementeren en automatiseren. ConnectWise's softwareoplossingen bieden partners een geïntegreerde ervaring waarmee ze taakbeheer kunnen automatiseren en stroomlijnen, de productiviteit, efficiency en winstgevendheid verhogen en hun bedrijven uitbreiden zo beweert Cisco.

Nirav Sheth, Vice President, Partner Solutions, Architectures and Engineering, Cisco Global Partnerorganisatie: "Onze samenwerking met ConnectWise biedt onze channelpartners de mogelijkheid om op lange termijn recente inkomsten te genereren door snel een managed services-praktijk te bouwen en hun verkoopinkomsten te versnellen door een reeks Cisco-diensten van ConnectWise. Door MSP's toe te laten om tijdrovende facturatie- en oplossingsmanagementprocessen uit een enkel glasvenster te automatiseren, stelt ConnectWise Unite with Cisco partners in staat hun diensten op de markt te schalen en hun winstgevendheid te maximaliseren. "

Gratis proef en beschikbaarheid

Partners kunnen onmiddellijk ConnectWise Unite met Cisco gebruiken. ConnectWise biedt vanaf 1 januari 2018 een gratis test van ConnectWise Unite met Cisco aan alle MSPs en Cisco-partners. ConnectWise Unite met Cisco is direct leverbaar in Noord-Amerika, West- en Noord-Europa.

Partners

Cisco en ConnectWise bieden ConnectWise Unite aan met Cisco training via een reeks webcasts, roadshows en online training. Partners kunnen zich vandaag voor de ConnectWise Unite with Cisco-gratis proefregistratie registreren, en na hun registratie krijgen ze toegang tot de webinarreeks die op 13 november 2017 begint.

Lees meer details in de blog van Nirav Sheth.

Terug naar nieuws overzicht