SecureLink opent een Cyber Defense Center in Shanghai
09-11-2017 | door: Witold Kepinski

SecureLink opent een Cyber Defense Center in Shanghai

SecureLink, een cybersecurity en Managed Security Service provider, opent een Cyber Defense Center in de Chinese stad Shanghai. Hiermee speelt SecureLink in op de vraag van haar internationale klanten die dezelfde hoge kwaliteit van beveiliging willen op markten buiten Europa zo meldt Marco Barkmeijer (foto), CEO SecureLink.

Klanten van SecureLink zien cybersecurity als een facilitator. Dankzij relevante oplossingen en diensten kunnen klanten van SecureLink hun eindgebruikers de juiste omgeving bieden om het ??verschil te maken. Tegelijkertijd is er wereldwijd een snelle groei van wetten en regels met betrekking tot cyberbeveiliging en gegevensbescherming. China vormt daarop geen uitzondering. Om aan internationale klanten die in China zakendoen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit te bieden als in Europa, opent SecureLink een Cyber Defense Center (CDC) in de Chinese stad Shanghai.

Artificial

Het CDC is gebaseerd op geavanceerde technologie, aangedreven door sterke oplossingen die artificiële en menselijke intelligentie combineren. Deze intelligente basis, in combinatie met een sterke focus op best practices, zorgt voor zekerheid, kwaliteit en veiligheid voor alle CDC-klanten, aldus Barkmeijer.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security