Redactie - 09 november 2017

Aerohive tekent OEM-deal met Dell EMC

Aerohive tekent OEM-deal met Dell EMC image

Aerohive Networks, leverancier van cloud netwerkoplossingen, heeft een Original Equipment Manufacturing (OEM)-overeenkomst met Dell EMC gesloten. Deze overeenkomst gaat per direct wereldwijd van kracht.

Deze overeenkomst betekent dat Dell EMC Aerohive’s complete aanbod van draadloze access points en HiveManager NG – Aerohive’s platform voor cloud based netwerkbeheer – onder zijn eigen merk gaat aanbieden. De overeenkomst voorziet in gezamenlijke verkoop, marketing, technische ondersteuning, dienstverlening en logistiek. De verkooporganisatie en channel partners van Dell EMC kunnen daarmee een geïntegreerde draadloze en switch-oplossing aanbieden, die wordt beheerd vanuit de cloud op basis van technologie van Aerohive. Dit wordt onder het merk Dell EMC aangeboden.

Aerohive maakt daarnaast bekend dat HiveManager NG nu ondersteuning biedt voor switch stacking via een innovatieve grafische user interface. Dit is mogelijk voor switches uit de N1500-, N2000- en N3000-reeks van Dell. HiveManager NG biedt daarnaast ondersteuning voor switches uit de N1100-reeks van Dell EMC. Gebruikers kunnen met hun geconvergeerde netwerk op basis van switches van Dell EMC en access points van Aerohive vanuit één centrale locatie beheren met behulp van HiveManager NG. Deze oplossing biedt via een gebruiksvriendelijke grafische interface toegang tot geavanceerde functionaliteit en voor het beheer van switches, zoals poortconfiguratie, bewakingsmogelijkheden en functies voor het analyseren van poorten en de uptime van netwerkapparatuur. Deze geavanceerde oplossing voor cloud-netwerken zet de nieuwe norm voor convergentie tussen vaste en draadloze netwerken door beheermogelijkheden van grootzakelijke kwaliteit naar publieke en private clouds te brengen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!