Redactie - 10 november 2017

HP breidt industriële 3D-productie printing uit met Jet Fusion 3D 4210

HP breidt industriële 3D-productie printing uit met Jet Fusion 3D 4210 image

HP breidt zijn 3D-printportfolio uit met de HP Jet Fusion 3D 4210 printoplossing. Deze is ontworpen voor 3D-productie op industriële schaal. Bestaande Jet Fusion-klanten kunnen de 3D 4210 Printing Solutions-update van te voren bestellen en nieuwe klanten kunnen de Jet Fusion-systemen nu aanschaffen met als mogelijkheid de 4210 systeemupgrade vooraf te bestellen.

Ook kondigt HP de uitbreiding van het Open Materials Platform aan in samenwerking met de nieuwe partners Dressler Group en Lubrizol, evenals drie nieuwe 3D-materialen: HP 3D High Reusability PA11, HP 3D High Reusability PA 12 glaskralen en de toekomstige beschikbaarheid van 3D polypropyleen. De nieuwe materialen zijn ontwikkeld door HP’s innovatieve 3D Open Materials and Applications Labs om de toepasbaarheid en capaciteit van de HP MultiJet Fusion technologie te verbreden en hogere productievolumes mogelijk te maken.

“De nieuwe 3D 4210 printoplossing stelt onze klanten in staat om onderdelen op grote schaal te produceren met behulp van HP’s MultiJet Fusion technology. Hierbij worden in vergelijking met alternatieve processen de kosten tot wel 65% verlaagd vanwege de schaalvoordelen bij grotere productieaantallen”, stelt Ramon Pastor, General Manager Multi Jet Fusion bij HP’s 3D print afdeling. “HP’s Jet Fusion 3D-systemen hebben nu een technologisch en economisch keerpunt bereikt waardoor de snelheid, kwaliteit en schaalbaarheid bereikt zijn om de digitale industriële revolutie te versnellen.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!