Redactie - 11 november 2017

HP Platinum status voor ARP Nederland

HP Platinum status voor ARP Nederland image

HP Nederland heeft onder andere aan ARP een HP Partner First Platinum Partnerships uitgereikt. Het Platinum Partnership is het hoogste niveau waarop channel partners kunnen samenwerken met HP. Qua omzet, niveau van dienstverlening en specialisaties zijn deze partners als geen ander in staat optimaal gebruik te maken van HP’s diverse portfolio.

ARP zegt continue te investeren in innovatieve initiatieven, uitbreiding van kennis en expertise en heeft in 2017 een vernieuwde aanpak binnen de organisatie doorgevoerd. Dit resulteert in een fantastische groei, in het bijzonder met haar vendor partner HPI. Als enige partner (Value Added Reseller) in Nederland heeft ARP Nederland zowel een Platinum status binnen het Print segment als binnen Compute bereikt. Voor 2018 gaat ARP deze koers voortzetten met HP Inc. en gezamenlijk werken aan bestaande en nieuwe initiatieven, altijd met het doel om de eindklant optimaal te kunnen bedienen. ‘De uitdrukking die ik bij ARP geleerd heb en zeker centraal staat binnen dit partnership is “Plan your work, work your plan” dankzij deze mentaliteit staan we sterk in ons businessplan", aldus Toon Swaak, Strategic Business manager HP.

‘We zijn er meer dan trots op dat ARP als enige partner in Nederland deze twee Platinum statussen mag dragen. Dit wordt gezien als kroon op hetgeen we afgelopen jaren samen hebben opgebouwd!’ aldus Jan Prinsen, Managing Director. Aan de compute kant is er hard gewerkt aan de verschillende solution proposities op Workplace & Mobility, met de daarbij horende expertise binnen de organisatie. ARP Nederland heeft ook binnen haar solution Printing & Imaging een flinke groei doorgemaakt; ‘HP Inc maakt hier deel uit van een propositie die het afgelopen jaar het grootste MPS contract in de geschiedenis van ARP heeft voortgebracht. Een prachtig resultaat van een uitstekende samenwerking tussen zowel team als partner!’ aldus Rowena Deneer, Manager L&S

Ook komend jaar maakt ARP wederom het verschil voor haar klanten zegt Prinsen. "Dankzij sterke partners is ARP Nederland in staat klein- en grootschalige projecten optimaal te realiseren. Hierbij ligt de focus niet slechts op het leveren van producten, maar juist op het antwoord kunnen geven op de dagelijkse IT uitdagingen die spelen binnen een organisatie. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en bieden altijd de best passende oplossing; op maat, waarbij organisaties volledig worden ontzorgd."

HP_platinum_2018_(1).jpg

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!