Big Switch Networks lanceert partnerprogramma
13-11-2017 | door: Witold Kepinski

Big Switch Networks lanceert partnerprogramma

De Amerikaanse netwerkleverancier Big Switch Networks heeft zijn eerste partnerprogramma gelanceerd. Ook partners van Dell EMC als Hewlett Packard Enterprise (HPE) zijn welkom om mee te doen.

Big Switch biedt twee software-netwerkoplossingen die kunnen worden aangeschaft op hardware van Dell EMC en HPE, evenals van Edgecore Networks. Terwijl partners de software kunnen kopen via Dell EMC en HPE's eigen partnerprogramma's, zal het eigen programma van Big Switch Networks nieuwe partners aantrekken met extra kortingen.

Hardware en Software

Big Switch ziet groeikansen bij klanten die hun netwerksoftware willen splitsen van de hardware om de keuzemogelijkheden te vergroten, in plaats van te worden vastgehouden aan bepaalde merken hardware. De samenwerking van Big Switch met Dell EMC en de recentere samenwerking met HPE hebben deze trend versneld.

De Big Cloud Fabric van Big Switch Networks richt zich op concurrerende switching platformen van Cisco en Juniper Networks. De Big Monitoring Fabric oplossing van Big switch concurreert met Gigamon en Ixia.

Lees meer hier.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software