Dimension Data en NTT Communications combineren IaaS aanbodDimension Data en NTT Communications combineren IaaS aanbod
13-11-2017 | door: Witold Kepinski

Dimension Data en NTT Communications combineren IaaS aanbod

Dimension Data en NTT Communications bieden samen infrastructuur-as-a-service (IaaS) om hun hybride cloud aanbod te versterken. NTT zal alle IaaS-activa van Dimension Data op zich nemen. NTT beweert hierdoor dat het hybride cloud aanbod wordt vergroot en klanten kan helpen in hun digitale transformatie.

Dimension Data, de internationale leverancier van technologische oplossingen en diensten, en NTT Communications, het bedrijfsonderdeel voor IT-oplossingen en internationale communicatie binnen de NTT Group, gaan samen een ‘cloud powerhouse’ opzetten. Ze doen dit door hun IaaS-capaciteiten (Infrastructure-as-a-Service) voor de cloud te bundelen onder het beheer van NTT Communications om zo transformatieve cloudgebaseerde oplossingen en innovatie te leveren aan gezamenlijke klanten over de hele wereld.

Jason Goodall (foto), ceo van de Dimension Data Group zegt: “De combinatie van onze IaaS-middelen voor de cloud voorziet ondernemingen van een combinatie van diensten en expertise op wereldwijde schaal voor hun reis naar een hybrid IT-omgeving. We zullen diensten op schaal leveren en een hoog niveau van innovatie bieden in de wereld van cloudgebaseerde managed hybrid IT-oplossingen.”

Eerder werd door NTT het NTT Security onderdeel opgericht, dat naast de werkmaatschappijen NTT Data, NTT Communications en Dimension Data fungeert.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud