Witold Kepinski - 13 november 2017

Salesforce geeft extra statuspunten voor partners

Salesforce begint met het toekennen van punten aan de partnerstatus voor training die is voltooid op zijn Trailhead-ontwikkelaar en online trainingsplatform voor beheerders. Dit kondigde Salesforce aan tijdens zijn Dreamforce-evenement in San Francisco.

Salesforce heeft drie partner statussen, Gold, Silver of Platinum, op basis van certificeringen, met behulp van een op punten gebaseerd systeem. In het nieuwe fiscale jaar zal de leverancier beginnen met het toekennen van punten voor Trailhead-trainingen.

Trailhead is het interactieve platform van Salesforce waar iedereen, door middel van spelletjes en duidelijke instructies, de skills en competenties kan leren die hij/zij nodig zal hebben om in de (nabije) toekomst een baan te vinden. Trailhead democratiseert educatie en geeft iedereen die dat wil de kans om Salesforce te leren, gratis en vanaf elke locatie aldus Salesforce.

myTrailhead

Op de Dreamforce conferentie heeft Salesforce ook myTrailhead aangekondigd. Met myTrailhead breidt Salesforce zijn gamified online-e-learningplatform uit. Hierdoor kan ieder bedrijf de leeromgeving customizen met zijn eigen content, branding, look-and-feel – mrt een drag-and-drop-gebruikersinterface.

Het aanbod is volgens Salesforce aantrekkelijk voor partners omdat ze hun eigen interne leeromgevingen kunnen creëren en innovatief kunnen blijven.

De Salesforce partner business wordt geleid door Neeracha Taychakhoonavudh (foto).

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!