Rimini Street boekt meer omzet met SAP en Oracle software supportRimini Street boekt meer omzet met SAP en Oracle software support
14-11-2017 | door: Witold Kepinski

Rimini Street boekt meer omzet met SAP en Oracle software support

Rimini Street, specialist in Oracle en SAP support, zag zijn omzet in het derde kwartaal met 32 procent stijgen naar 53,6 miljoen dollar. Het bedrijf heeft sinds kort een notering op NASDAQ. Het verlies werd teruggedrongen van 15,4 naar 9 miljoen dollar .Rimini Street wordt geleid door CEO Seth Ravin (foto).

Rimini Street  levert diensten die soms de helft goedkoper zijn dan wat grote IT-leverancier rekenen. Daar zijn de grote partijen niet heel blij mee. Zo heeft Rimini Street heeft flinke boetes moeten betalen nadat het een rechtszaak verloor tegen Oracle in 2016.

Maar het bedrijf continueert zijn business. Er werden onder andere nieuwe kantoren geopend in Sao Paulo en Parijs (Rimini Street SAS). Het aantal klanten groeide ook met enkele honderden.

Verder is de support business uitgebreid voor IBM DB2 en Microsoft SQL Server. Rimini Street kreeg een beursnotering nadat het fuseerde met investeerder GPIAC. Zo kon het bedrijf een IPO ofwel beursgang procedure overslaan.

Over het hele boekjaar 2017 wordt door Rimini Street een omzet van 204 tot 210 miljoen dollar verwacht.

Terug naar nieuws overzicht