Redactie - 13 november 2017

Redmore Group definitief overgenomen door House of HR

House of HR kondigt het definitieve akkoord aan over de overname van Redmore Group, een Nederlandse dienstverlener gespecialiseerd in sourcing, (ERP) consultancy, detachering en het aanbieden van technologische oplossingen. De klanten zijn zowel Multinational als MKB en bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en het bank- en verzekeringswezen. Met een omzet van ruim 100 miljoen euro en een uitstekend rendement is dit een sterke aanvulling in het portfolio van House of HR.

Redmore Group is in 2014 ontstaan uit een bundeling van expertise van de in hun branche actieve bedrijven Talent&Pro, Triple A Risk Finance, Triple S Unlimited, Redmore Solutions en Profource. Gezamenlijk hebben zij meer dan 1.200 gespecialiseerde professionals in dienst, die oplossingen ontwerpen en implementeren op het vlak van Risk & Compliance, Finance & Control, procesverbetering en projectrealisatie, ERP implementaties verzorgen en zorgdragen voor het bemensen van primaire en secundaire processen bij banken en verzekeraars.

“Met House of HR kunnen we onze groeiambitie waarmaken. Wij zijn erg blij met House of HR omdat dit ons een platform biedt om onze gezamenlijke dienstverlening nationaal en internationaal uit te breiden en om sneller te kunnen groeien. Dit biedt onze medewerkers meer doorgroeiperspectieven en onze klanten meer mogelijkheden. House of HR heeft net als wij een ondernemende cultuur die gericht is op ontwikkeling van hoogopgeleide mensen in combinatie met een focus op innovatie en marktgroei. Daarom zijn wij van mening dat er een perfecte match is.” Aldus Jan van Duijn, CEO van Redmore Group.

Rika Coppens, CEO van House of HR, meldt: “We kijken ernaar uit het hele Redmore team te verwelkomen bij House of HR. Redmore is dé referentie in Nederland op het vlak van projectsourcing, staffing en consultancy voor banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.  Ze zijn erg ondernemend en net zoals bij onze andere bedrijven is hun hele cultuur gericht op groei en innovatie. Hun activiteiten sluiten ook perfect aan bij House of HR, zowel wat type opdrachtgever, kandidaten en de regio’s waarin ze actief zijn betreft. Redmore Group heeft namelijk vooral hoogopgeleide financieel georiënteerde en bèta profielen in dienst. Dit is perfect complementair aan onze activiteiten in engineering en consultancy. In Nederland waren we al erg actief met Accent, Continu en Covebo, maar we zien er nog een groot groeipotentieel. We zijn er dan ook van overtuigd dat we met Redmore in onze groep nog sterker en veerkrachtiger zullen zijn.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!