Nextel Nederland gaat zelfstandig verder na verkoop Belgische activiteitenNextel Nederland gaat zelfstandig verder na verkoop Belgische activiteiten
14-11-2017 | door: Witold Kepinski

Nextel Nederland gaat zelfstandig verder na verkoop Belgische activiteiten

De aandeelhouders rond de Belgische Nextel Groep hebben hun Belgische activiteiten verkocht. Zodoende gaat Nextel BV zich vanaf nu volledig focussen op haar activiteiten als distributeur en ICT-facilitator vanuit Nederland. Zoals zij al deden, maar nu met een nieuwe groeiambitie.

Door de overname komen er zowel financiële middelen als logistieke mogelijkheden ter beschikking die Nextel Nederland in staat zullen stellen om haar portfolio verder uit te breiden, de daarvoor benodigde kennis te acquireren en de servicediensten te blijven uitbreiden, aldus Nextel Nederland.

"Voor partners van Nextel BV gaat dit betekenen dat nog meer ‘next level’ producten en diensten ter beschikking zullen komen die partners in staat zullen stellen optimaal en perfect tegemoet te komen aan wensen en eisen van kritische eindgebruikers nu, en in de toekomst. Waarbij ze voortdurend kunnen rekenen op uitstekende begeleiding tijdens verkoop, levering, implementatie en gebruik. De continuïteit van Nextel BV blijft gegarandeerd. Met een prachtige organisatie, die bol staat van (18-jarige) ervaring en met gepassioneerde mensen en nu aangevuld met een krachtige financiële ondersteuning om ruimte te geven aan alle herkende toekomstscenario’s", zo wordt gemeld in een persbericht.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility