Redactie - 14 november 2017

Commerciële team M2MBlue breidt uit

M2MBlue kondigt aan dat Timo Smit is aangesteld bij het bedrijf als Business Developer. Als netwerkonafhankelijke connectiviteitsspecialist op het gebied van Machine-toMachine (M2M) communicatie, biedt M2MBlue wereldwijde draadloze connectiviteit en services. M2MBlue biedt diensten op basis van hybride roaming voor de nationale en internationale markten.

Timo Smit was oprichter en aandeelhouder van Teleena, een wereldwijde IoT- en MVNO-aanbieder met het hoofdkantoor in Nederland. Sinds de start in 2007 heeft Teleena haar klanten geholpen hun IoT- en mobiele ambities te realiseren met een state-of-the-art portfolio van producten en diensten.

Timo heeft twintig jaar ervaring in de (high) tech industrie. De afgelopen jaren sloot hij vele klant en operator (roaming) contracten af.

“Ik ben verheugd om onderdeel te worden van dit snelgroeiende en innovatieve bedrijf en ik zie ernaar uit hen te helpen hun activiteiten te versnellen”, aldus Timo Smit. “M2MBlue is een jong en dynamisch bedrijf en met mijn achtergrond ben ik trots om mijn steentje bij te kunnen dragen”.

Christian Westers, CEO of M2MBlue Ventures: “M2MBLue gelooft sterk in het potentieel van IoT-gerelateerde zakelijke activiteiten en wij zijn trots dat we Timo kunnen verwelkomen in ons team. Met Timo’s achtergrond als ondernemer, zijn ervaring in commercieel leiderschap en strategische bedrijfsontwikkeling, zijn wij ervan overtuigd dat Timo de juiste persoon is voor verdere groei van het bedrijf”.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!