DHPA verwelkomt Korton Group als nieuwe deelnemer

14-11-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

DHPA verwelkomt Korton Group als nieuwe deelnemer

Korton Group is per 1 november 2017 deelnemer van DHPA, Trusted Cloud Experts. Korton Group is een managed services bedrijf en software ontwikkelaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in cloud diensten en ICT beheer en heeft bijna 70 medewerkers.

Frank van Boven, Manager Sales & Marketing bij Korton: “Vertrouwen is geen kwestie van techniek of middelen, maar van karakter en verantwoordelijkheid. Onze relaties vertrouwen sterk op ons als zij hun SaaS en cloud services aan ons uit handen geven. Door aan te sluiten bij het DHPA, geven wij blijk van de verantwoordelijkheid die wij voor onze relaties dragen en de maatregelen die wij nemen om deze verantwoordelijkheden goed en gedegen te borgen.”

Kennis en kunde

Ruud Alaerds noemt Korton Group een typische DHPA-deelnemer en wijst erop dat het bedrijf over veel kennis en kunde beschikt. “Het bijzondere van Korton is dat zij softwareontwikkeling en managed services in één bedrijf verenigen. Goed omgaan met applicatieplatformen is een belangrijke waarde voor een hoster. Dit bedrijf en zijn mensen zullen van toegevoegde waarde zijn voor het DHPA netwerk. En vice versa!”, aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA.

Van de ongeveer 1700 hostingbedrijven en in hosting actieve bedrijven in Nederland, behoort Korton Group nu tot de selecte groep bedrijven die toegelaten is tot DHPA. Deelnemers in het DHPA netwerk werken samen aan nieuwe standaarden voor de kwaliteit van geboden diensten en een hoog niveau van transparantie naar klanten. Zij wisselen daarnaast technische kennis en ervaring uit waarmee betere oplossingen tot stand kunnen komen. Tot slot werken DHPA deelnemers ook samen aan het bieden van continuïteitsgaranties naar de afnemers van hun diensten om klanten extra te ontzorgen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Hosting
Cloud