Witold Kepinski - 15 november 2017

Sentia behaalt AWS DevOps Competence

Sentia behaalt AWS DevOps Competence image

Sentia heeft de AWS DevOps competentie gehaa;d. De AWS DevOps competentie programma is ontworpen voor partners die hebben aangetoond technische bekwaamheid en bewezen klant succes in DevOps methodologie te hebben. Om deze prestatie te verkrijgen, ondergaan partners een validatie van hun capaciteiten door een derde-audit partij.

AWS ' accreditatie geeft aan dat Sentia uitgebreide ervaring en grondige kennis heeft van DevOps methodologie. "Sentia heeft bewezen zijn vermogen om bedrijven te helpen nieuwe functionaliteiten te leveren op een geautomatiseerde manier, met behoud van volledige controle over deze processen. Dit bereiken we met continue integratie/Continuous levering, DevOps" zegt Hans Reinhart, Managing Director van Sentia Managed Public Cloud Services.

Hij vervolgt: "Deze competentie onderstreept hoe we het vermogen van organisaties om hun zakelijke doelen te bereiken met hoge snelheid kunnen verhogen door gebruik te maken van DevOps principes."

Met het Sentia in-house built platform (Halloumi),  kunnen ontwikkelaars complexe infrastructuur-as-code projecten, automatiseren applicatie-implementaties, en de ontwikkeling van Enterprise CI/cd pijpleidingen op AWS. ontwerpen en bouwen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!