Witold Kepinski - 15 november 2017

Carbonite boekt meer omzet en verlies

Carbonite boekt meer omzet en verlies image

Carbonite, een cloud back-up specialist, heeft zijn financiële resultaten bekendgemaakt voor het kwartaal dat eindigde op 30 september 2017. De omzet was 61,6 miljoen dollar, een stijging van 19 procent ten opzichte van 51,9 miljoen dollar in het derde kwartaal van 2016. Het nettoverlies was 3,6 miljoen dollar, vergeleken met het nettoresultaat van 0,1 miljoen dollar in het derde kwartaal van 2016. 

"Het derde kwartaal was opnieuw een succesvol kwartaal voor Carbonite omdat we sterke financiële resultaten behaalden en we aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt bij onze integratieprioriteiten. We zijn succesvol met het uitvoeren van ons plan om het toonaangevende gegevensbeschermingsplatform voor bedrijven te bouwen, en ik ben ongelooflijk blij met onze vooruitgang" aldus Mohamad Ali, president en CEO.

"Onze gedisciplineerde aanpak van het stimuleren van groei heeft weer een kwartaal van een opeenvolgende tweecijferige groei van het niet-GAAP nettoresultaat per aandeel opgeleverd. Als we doorgaan met het integreren van overgenomen bedrijven, verwachten we in de komende kwartalen meer synergieën te realiseren en de winstgevendheid te blijven vergroten , "zei Anthony Folger, CFO.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!