Witold Kepinski - 16 november 2017

Tech Data en Dynasource brengen Microsoft Cloud Partners samen

IT-distributeur Tech Data heeft een nieuwe strategische relatie aangekondigd met Dynasource, een gespecialiseerde partner-tot-partner marktplaats voor het delen van talent, om Microsoft Cloud-partners samen te brengen met aanvullende vaardigheden, die helpen ze pakken een breder spectrum van kansen aan, ontwikkelen nieuwe mogelijkheden en laten hun cloudactiviteiten groeien.

Microsoft channel partners over de hele wereld die zich bezighouden met Tech Data en het Microsoft Cloud Solutions Provider (CSP) -programma zullen worden uitgenodigd om zich te registreren op het Dynasource-communityplatform. Wederverkopers kunnen informatie verstrekken over hun vaardigheden aan de community en potentiële partners zoeken die specifieke of aanvullende mogelijkheden hebben. Tech Data zal het platform ook gebruiken om bedrijven te identificeren die complementaire vaardigheden hebben of die elkaar kunnen helpen aan de eisen van de klant te voldoen.

Cloud

"Tech Data is toonaangevend geweest bij het op de markt brengen van Microsoft CSP en het Azure-platform. Partners zien een enorme groei en er ontstaan ??steeds meer kansen ", zegt Michael Urban, corporate vice president, Corporate Strategy and Business Transformation, die verantwoordelijk is voor de wereldwijde cloudstrategie van Tech Data. "Onze alliantie met Dynasource is gericht op het voldoen aan de groeiende behoefte van partners om leemtes in hun eigen capaciteiten op te vullen, capaciteit toe te voegen om meer nieuwe projecten aan te nemen en te voldoen aan de stijgende vraag naar Microsoft cloudservices."

"Dynasource is al gevestigd als een krachtig en zeer effectief partner-tot-partner communityplatform en de toevoeging van de Tech Data Microsoft-community zal het nog verder versterken", aldus Peter-Robin Mijderwijk (foto), CEO van Dynasource. "Hiermee kunnen de CSP-wederverkopers van Tech Data zeer gemakkelijk verbinding maken en samenwerken en uiteindelijk leiden tot de creatie van een afzonderlijke community binnen het Dynasource-platform. We kijken er naar uit om samen te werken met Tech Data en zijn wederverkopers te helpen meer kansen te benutten. "

Partners

Tech Data zal wederverkopers aanmoedigen om de Dynasource-gemeenschap te gebruiken om partners te vinden voor zowel specifieke projecten als samenwerkingsverbanden op langere termijn. Hoewel van velen wordt verwacht dat ze samenwerken met partners die zich in hun eigen land bevinden, zal de gemeenschap niet geografisch beperkt zijn, waardoor grensoverschrijdende of panregionale partnerschappen tot stand kunnen worden gebracht. "Microsoft streeft ernaar partners samen te brengen om de acceptatie van de cloud te versnellen", zegt Gavriella Schuster, vice-president Worldwide Partners Group bij Microsoft Corp. "Met twee van onze belangrijke internationale partners, Tech Data en Dynasource, bundelen ze hun krachten om communities te bouwen. is een belangrijke stap in de richting van het beste samenwerkende, transparante en groeiende partnerkanaal in cloudservices."

StreamOne

Met de mogelijkheid om het StreamOne platform van Tech Data te gebruiken voor het beheren van provisioning en facturering, biedt Tech Data Microsoft-partners alles wat ze nodig hebben om hun cloudactiviteiten te ontwikkelen en te laten groeien. Het StreamOne-platform is onlangs uitgebreid en biedt nu toegang tot aanvullende bronnen en opties, waaronder StreamOne Insights, een nieuwe reeks analysehulpprogramma's voor Microsoft Azure waarmee partners de prestaties van cloudservices kunnen controleren en gebruiksinformatie in realtime kunnen raadplegen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!