Witold Kepinski - 17 november 2017

Dell EMC verwelkomt OpenText binnen Select Partner Program

Dell EMC verwelkomt OpenText binnen Select Partner Program image

OpenText, speler in Enterprise Information Management (EIM), heeft aangekondigd dat de definitieve resellerovereenkomst met Dell EMC ondertekend is. Hiermee is OpenText officieel reseller partner binnen het Select Partner-programma van Dell EMC. De overeenkomst omvat in eerste instantie OpenText InfoArchive om het EMC-aanbod van Dell, gericht op IT-transformatie, te verbeteren. Deze combinatie stelt zakelijke klanten in staat om IT-infrastructuren te moderniseren en transformeren. InfoArchive is onmiddellijk beschikbaar via de verkoopkanalen van Dell EMC.

OpenText InfoArchive en Dell EMC's diensten en opslagoplossingen maken het mogelijk voor bedrijven om legacy-informatie veilig te beheren vanuit meerdere applicaties en bronnen, zonder de noodzaak dure legacy-applicaties te onderhouden.

OpenText InfoArchive stelt ondernemingen in staat om zich te richten op toepassingen die geschikt zijn voor archivering en om alle bijbehorende gestructureerde en ongestructureerde informatie te beheren. InfoArchive kan ondernemingen assisteren bij het verplichte behoud van verouderde applicaties, terwijl ze continu toegang hebben tot waardevolle gegevens en informatie en ervoor zorgen dat het beleid omtrent governance en retentie wordt nageleefd. InfoArchive werkt met opslagplatforms van Dell EMC, zoals Isilon en ECS, en de Application Archiving and Retirement Service van Dell EMC, om de mogelijkheden voor afstemming op de klant, toegankelijkheid en informatieanalyse te verbeteren.

Dell EMC verkocht zijn Enterprise Content Division, software, services en personeel aan OpenText voor een bedrag van ruim 1,6 miljard dollar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!