Redactie - 19 november 2017

Linksys past prijzen voor MKB aan

Linksys past prijzen voor MKB aan image

Linksys, speler in netwerkoplossingen voor consumenten en bedrijven, past per direct haar prijzen van zakelijke oplossingen aan voor het MKB om daar verder te groeien. Linksys biedt het MKB een netwerk met drie elementen: bewaking met firewall en VPN-toegang aan de rand van het netwerk, een bedraad netwerk voor aansluiting van desktop Pc’s en servers, en een draadloos netwerk voor mobiele werkers en gasten.

Linksys heeft zijn netwerkportfolio op maat gemaakt voor het MKB. Dit portfolio bestaat uit netwerkbeveiligingsproducten, switches en accesspoints. Qua netwerkbeveiliging biedt Linksys VPN routers met firewall functionaliteiten optioneel een tweede WAN-poort voor een back-up internetverbinding. De switches van Linksys hebben allemaal Gigabit snelheid, ze varieren van 5 tot 52 poorten en zijn onder te verdelen in drie categorien: unmanaged switches, smart managed switches en volledig managed switches. Tevens zijn er Power over Ethernet switches in elke categorie beschikbaar, waarbij Linksys standaard PoE+ aanbiedt wat inhoudt dat ze twee keer zoveel vermogen leveren als standaard PoE switches.

Het derde segment van het portfolio bestaat uit access points. Het topmodel accesspoint van Linksys maakt gebruik van MU-MIMO-technologie (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output) om meerdere gelijktijdige verbindingen te maken. Daarnaast heeft Linksys nog meerdere modellen zowel in het wireless AC als wireless N segment. Al deze modellen hebben gemeen dat ze een functie-set hebben die is toegespitsts op het MKB.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!