Redactie - 21 november 2017

Tata Consultancy Services en Rolls-Royce sluiten IoT pact

Tata Consultancy Services (TCS), aanbieder van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, en Rolls-Royce, speler in high-performance motoren en aandrijfsystemen, hebben aangekondigd hun jarenlange samenwerking op het gebied van Internet of Things (IoT) uit te breiden om van nieuwe mogelijkheden op het gebied van data-innovatie te profiteren.

De samenwerking zal Rolls-Royce helpen hun 'Digital First'-visie te versnellen, meer waarde te creëren voor klanten, bestaande diensten te verbeteren, ontwikkeling- en implementatietijden te verkorten en nieuwe gebieden voor groei te creëren zo beweren de twee partners.

Deze digitale transformatie wordt ondersteund door het Connected Universe Platform van TCS, een Platform-as-a-Service (PaaS) dienst die de ontwikkeling en implementatie van IoT-applicaties versnelt. Als onderdeel van de overeenkomst biedt TCS aan Rolls-Royce digitale IoT-platform functionaliteiten waarmee data sneller vastgelegd, gedeeld en geanalyseerd kan worden. Hierdoor kunnen nieuwe producten en diensten in hoog tempo worden ontwikkeld en kan Rolls-Royce overal in het bedrijf data gebruiken om te innoveren en effectiever samen te werken met partners en klanten, aldus de twee partners.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!