Redactie - 22 november 2017

Riverbed lanceert de nieuwste versie van Riverbed SteelCentral

Riverbed lanceert de nieuwste versie van Riverbed SteelCentral image

Riverbed lanceert de nieuwste versie van Riverbed SteelCentral. Deze omvat verschillende uitbreidingen op het gebied van Digital Experience Management (DEM) en helpt bedrijven bij het garanderen van de prestaties van hun digitale diensten en bij het optimaliseren van de eindgebruikerservaring.

Daarbij maakt het niet uit of een service on-premise, in de cloud of via een hybride aanpak wordt aangeboden. Riverbed breidt de holistische DEM-mogelijkheden verder uit, waarmee een klant zijn digitale ervaring kan beheren en controleren, zo beweert Riverbed.

“Veel organisaties hebben geen goed inzicht in hoe hun infrastructuur, netwerken, apps, cloud en eindgebruiker-devices de eindgebruikerservaring beïnvloeden. Tegelijkertijd moeten ze sneller en flexibeler opereren in het bieden van kritische digitale diensten aan klanten en medewerkers”, zegt Thomas Verhaeghe (foto), Country Manager Benelux bij Riverbed. “De nieuwste release van SteelCentral is een invulling van onze visie om volledig inzicht te bieden, wat nodig is om de prestaties van de volledige digitale keten te optimaliseren en groei mogelijk te maken.”

De nieuwste versie van SteelCentral biedt meer DEM-mogelijkheden door:

het creëren van een naadloze link tussen eindgebruikerservaring en netwerkperformancemanagement;

het versnellen van de DevOps-applicatielifecycle met betere containermonitoring en uitgebreidere applicatieperformance-troubleshooting;

het voldoen aan big-dataeisen die voortvloeien uit digitale transformatie;

het versnellen van de transitie naar DEM met een nieuw Performance Command Center (PCC) voor AWS en Azure;

het bieden van SteelCentral Aternity-integratie met ServiceNow voor het versnellen van first call-probleemoplossing.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!