Witold Kepinski - 20 november 2017

Belastingdienst selecteert Seven Stars opnieuw voor inhuur IT-professionals

Seven Stars uit Zwolle heeft namelijk de aanbesteding van de Belastingdienst gewonnen en mag vanaf 1 januari 2018 voor een periode van (opnieuw) vier jaar de IT-professionals leveren. Dit meldt Seven Stars op zijn website.

De Belastingdienst investeert in een moderne, digitale interactie met burgers en bedrijven. Brieven maken plaats voor elektronische berichten. Daardoor moeten burgers beter worden bediend. Veel aandacht gaat hierbij uit naar ICT. De aanpak daarvan wordt komende jaren verder geoptimaliseerd. De systemen van de toekomst zijn kleiner, slimmer en flexibeler. Hierbij is het essentieel om gekwalificeerde professionals aan te trekken voor de Belastingdienst, aldus Seven Stars.

“Na de gunning van de aanbesteding van de Noordelijke provincies en het CJIB, zijn we natuurlijk beretrots dat we ook deze aanbesteding in de wacht hebben gesleept. Ik zie het als een groot compliment voor het team en onze combinatiepartner Brunel. Als ik kijk naar de afgelopen vier jaar hebben we honderden aanvragen weten in te vullen. Het opnieuw winnen van de aanbesteding van de Belastingdienst laat zien dat we in staat zijn om snel de juist ICT-professional te vinden, passend bij de vraag van de organisatie. We gaan ons best doen om de verwachtingen aankomende jaren te overtreffen.” aldus Helmer Buiteveld, commercieel directeur bij Seven Stars.

De Belastingdienst heeft in totaal twaalf bedrijven aangewezen die komende vier jaar tijdelijke IT-specialisten mogen leveren. Het gaat om Atos, Between, Capgemini, Cimsolutions (met Verdonck, Klooster & Associates, SLTN IT Professionals), Harvey Nash, IT-Staffing, Linkit, Myler, Ordina, OV Software, Seven Stars (met Brunel) en SQL Integrator.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!