Witold Kepinski - 21 november 2017

LINKIT Consortium wint aanbesteding Belastingdienst

LINKIT Consortium wint aanbesteding Belastingdienst image

LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, is met het samenwerkingsverband van IT-specialisten geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT inhuur door de Belastingdienst.

Met de gunning van de raamovereenkomst voor flexibele IT inhuur bij de belastingdienst kenmerkt het LINKIT consortium zich wederom als een succesvol samenwerkingsverband van IT-specialisten. De raamovereenkomst heeft looptijd vier jaar en start op 1 januari 2018. De totale geraamde opdrachtwaarde is 320 miljoen euro.

De samenwerking

Het samenwerkingsverband bestaat uit verschillende specialisten. LINKIT is hoofdaannemer en adviseert in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement en Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint). PBLQ adviseert in verandervraagstukken in de informatiesamenleving en Axis into ICT lost Oracle performance vraagstukken op. IN2IT is een coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt en Qwery is een bemiddelingsspecialist voor freelance IT’ers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!