Floris Hulshoff Pol - 21 november 2017

Security event van ALSO, Microsoft en Mimecast

Security event van ALSO, Microsoft en Mimecast image

Om de reseller een compleet overzicht te bieden van alle beschikbare oplossingen en handvaten mee te geven over de kansen en bedreigingen op het gebied van security organiseert ALSO in samenwerking met Microsoft en Mimecast op dinsdag 28 november het ALSO security evenement. Naast presentaties van experts op het gebied van security zult u middels een klantcase worden bijgepraat over de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Resellers kunnen zich eenvoudig aanmelden voor het evenement of het complete programma bekijken via deze link: bit.ly/ALSOSecurityEvent.

Compliance

No security without trust, no trust without security. Vertrouwen in de cloud is gebaseerd op security, privacy, compliance en transparantie. Microsoft investeert per jaar 1 miljard dollar in security en gebruikt wereldwijde inzichten om aanvallen te identificeren en klantdata te beschermen. Jan Depping, Partner Technology Strategist en Trust Officer bij Microsoft, zal vertellen hoe Microsoft partners kan helpen bij de implementatie van GDPR bij klanten, met aandacht voor de rol van medewerkers, processen en techniek.

Back-up

Naar aanleiding van de recente Petya en WannaCry aanvallen is duidelijk gebleken dat geavanceerde security, business continuity en back-up procedures ofwel niet aanwezig waren of men was niet in staat om deze succcesvol uit te voeren. Deze aanvallen waren voor veel bedrijven een wake-up call om nu met aandacht te kijken naar dit soort bedreigingen, die een ontwrichtende uitwerking hebben op hun organisaties. Tegenwoordig heeft bijna iedereen in het bedrijfsleven toegang tot e-mail, waardoor het voor aanvallers meteen ook de meest eenvoudige manier is om toegang tot organisaties te krijgen. Dit gebeurt meestal door een combinatie van sociale en technische engineering. Dan Sloshberg, Product Marketing Director bij Mimecast zal in zijn presentatie ingaan op de complexiteit van deze bedreigingen en hoe ze af te slaan.

Naast bovenstaande experts zal Jeffrey Roos, Senior Accountmanager Cloud bij ALSO u een totaal beeld geven van de beschikbare diensten en hoe deze eenvoudig te implementeren en te beheersen zijn vanuit de ALSO Cloud Marketplace.

Resellers kunnen zich eenvoudig aanmelden voor het evenement of het complete programma bekijken via deze link: bit.ly/ALSOSecurityEvent

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!