Redactie - 22 november 2017

Javelin Networks is verkrijgbaar via Exclusive Networks

Javelin Networks is verkrijgbaar via Exclusive Networks image

Javelin Networks is verkrijgbaar via Exclusive Networks. De kern van Javelin’s technologie is resource deception. De techniek leert autonoom de Active Directory-structuur (servers, endpoints, applicaties, gebruikers, afdelingen, naamconventies, configuraties, enz.). En past Artificial Intelligence toe om een dynamische, authentieke en onbeperkte afscherming op te bouwen van het Corporate Domain. Vervolgens wordt deze informatie op het domein geprojecteerd op een onopspoorbare manier voor de aanvaller. Het moment dat een aanvaller een endpoint probeert te bereiken, wordt een alarm geactiveerd en IT-personeel ingelicht, het systeem start ondertussen automatisch met tegengaan van de aanval.

Javelin Networks heeft twee primaire producten voor het Corporate Domain:

AD | Protect

Javelin AD | Protect verdedigt de Active Directory terwijl het zorgt voor autonome inbreukdetectie, incidentrespons en jacht op de aanvallers. Het platform zal de AD administrator het domein laten zien vanuit het perspectief van de aanvallers, waardoor het mogelijk is om onmiddellijke risicobeperkingen door te voeren. Javelin AD | Protect combineert technologieën zoals native language processing, geavanceerde forensische methodes en afschermingstechnieken om aanvallen te voorkomen.

AD | Assess

AD | Assess maakt gebruik van unieke algoritmen om diepe informatie te verzamelen over de configuratie van het domein, bevoorrechte accounts, beveiligingsinstellingen, GPO, endpoints, domeincontroller, en Kerberos. Vervolgens zal Assess het Corporate Domain en Active Directory autonoom analyseren om Dark Corners en backdoors te ontdekken die aanvallers hebben achtergelaten.

Zodra een Dark Corner of backdoor is geïdentificeerd, wordt een waarschuwing verzonden naar de centrale console met aanbevelingen over remediëring. Het AD-beoordelingsproces is geautomatiseerd en gebruikt native AD commando’s, waardoor er geen invloed op de productieomgeving is.

Voor meer informatie over het Javelin Networks portfolio neemt u contact op met Exclusive-Networks. Bel +31 (0)499 462121 of stuur een email naar info@exclusive-networks.nl.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!