Redactie - 23 november 2017

Lexmark introduceert Supply Chain Document Optimization for Manufacturing

Lexmark, speler oplossingen voor beeldverwerking, kondigt de Europese beschikbaarheid aan van Lexmark Supply Chain Document Optimization for Manufacturing. Deze oplossing maakt gebruik van het Lexmark smart MFP-platform om fabrikanten te helpen bij het stroomlijnen van handmatige processen. Daarmee kunnen ze inzicht krijgen in logistieke processen, meer doen met minder apparatuur, de productiviteit verhogen en de kosten verlagen zo beweert Lexmark.

Op papier gebaseerde supply chain workflows beperken de toegang tot belangrijke informatie in documenten die verzonden of ontvangen worden, zoals formulieren, facturen, vrachtbrieven, leveringsbewijzen en pakbonnen. Lexmark Supply Chain Document Optimization stroomlijnt handmatige, papiergebaseerde taken die het verzend- en ontvangstproces verstoren.

Lexmark Supply Chain Document Optimization biedt fabrikanten:

Verbeterde klantenservice: Verzend- en ontvangstdocumenten worden gegenereerd en vastgelegd op het punt van de transactie, zodat bestelgegevens en leveringsinformatie direct met klanten kunnen worden gedeeld.

Kostenbesparingen: Formulieren met meerdere onderdelen en matrixprinters worden vervangen door geavanceerde, efficiënte lasertechnologie voor on demand printen op standaardpapier.

Hogere productiviteit: Het gebruik van elektronische formulieren biedt fabrikanten direct zicht op hun toevoerketendocumenten en maakt een einde aan vertragingen als gevolg van het opraken van vooraf gedrukte formulieren en verbruiksgoederen.

Compliance-ondersteuning: Alle informatie die nodig is voor audits en compliance-processen is direct opvraagbaar.

Klanten van Lexmark in de maakindustrie, waaronder 70% van de grootste 50 fabrikanten ter wereld, maken gebruik van de robuuste apparaten van Lexmark met een industrieel ontwerp in diverse omgevingen en onder uiterst zware omstandigheden. Het platform van Lexmark voor het vastleggen van data creëert een samenhangend systeem voor alle apparaten en oplossingen die in de meest veeleisende omgevingen kunnen worden ingezet.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!