Wouter Hoeffnagel - 27 november 2017

PFU lanceert PaperStream Capture Pro

PFU lanceert PaperStream Capture Pro image

PFU introduceert op het Fujitsu Forum in het Duitse München de PaperStream Capture Pro-scansoftware. In combinatie met de fi Series- en SP Series-documentscanners stelt de software organisaties in staat papieren informatie om te zetten in waardevolle zakelijke informatie. PaperStream Capture Pro helpt organisaties de hoeveelheid werk en de complexiteit van documentscanprocessen te minimaliseren en efficiënter te werken.

De software maakt scannen en consolideren van beelden vanuit meerdere bronnen mogelijk. Deze bronnen kunnen documentscanners uit de Fujitsu fi Series en SP Series zijn, maar ook gescande beelden gegenereerd door bronnen zoals Multi-Function Printers (MFP’s) of documenten die via het netwerk zijn gedeeld. De software accepteert ook oudere legacy TIFF-bestanden van faxapparaten voor gestandaardiseerd scannen. PaperStream Capture Pro beheert de metadata van de scans die, eenmaal geverifieerd, automatisch zijn te gebruiken om de gescande bestanden te indexeren en te versturen naar de gewenste backend opslaglocatie; lokaal of in de cloud, of naar het Enterprise Content Management- (EMS) of Document Management Systeem (DMS). Dit is in te stellen via diverse regels en gebruikersprofielen.

Workflow voor meerdere experts

Dankzij de multi-station mode kunnen beheerders instellingen delen met maximaal zeven gebruikers en gedecentraliseerde werkzaamheden implementeren. Het aantal scanbronnen is flexibel uit te breiden om ze zo te laten passen bij de structuur, locatie en omvang van een organisatie. Hiermee is de werklast efficiënt te verdelen en zijn de fases van het scanproces uit te besteden aan de meest relevante kenniswerker. Denk hierbij aan de persoon die verantwoordelijk is voor extractie, goedkeuring of distributie van de data. Efficiëntieslagen zijn te behalen in het consolideren van gedigitaliseerde input in een standaard scanproces, dat zorgt voor hoge datakwaliteit en een snelle verwerking. PaperStream Capture Pro wordt geleverd met een levenslange licentie, zonder extra kosten voor het aantal gescande pagina’s of de gebruiksfrequentie.

PaperStream Capture Pro automatiseert de data-extractie en het indexeringsproces, waardoor zakelijke processen worden voorzien van kwalitatieve data. Rijke metadata verbeteren de toegankelijkheid en bruikbaarheid van afbeeldingen voor downstreamapplicaties. Gedetailleerde rapportagemogelijkheden maken het monitoren van scanprestaties, indexgebruik en batchreleases mogelijk, waardoor het balanceren van de werklast en het uitvoeren van prestatiemetingen nog beter zijn uit te voeren. Andere functies zijn het gebruik van streepjescode- en optische karakter-herkenning (OCR) om documentscheidingsmethodes te specificeren. Ook zijn tot twintig metavelden in te vullen voor regels omtrent de benoeming van bestanden.

Stap-voor-stap wizard

Een stap-voor-stap wizard begeleidt gebruikers door de installatie, met daarin de in te stellen outputparameters voor het gescande beeld en regels voor het proces. De interactie van de scansoftware PaperStream Capture Pro met de geïntegreerde beeldoptimalisatie en driversoftware van PaperStream IP voorkomt potentiële conflicten die kunnen plaatsvinden als third-party producten worden gebruikt. Training of externe expertise is niet nodig, benadrukt PFU.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!