Redactie - 29 november 2017

PTC Partner Network Program trekt meer deelnemers

PTC Partner Network Program trekt meer deelnemers image

Het Partner Network Program van IoT-aanbieder PTC trekt meer deelnemers. De afgelopen drie jaar is het aantal partners van PTC met 45 procent gegroeid. Wereldwijd profiteren momenteel circa 1.150 bedrijven van de mogelijkheden om met PTC te innoveren, samen te werken en in te springen op de kansen die Industrial Internet of Things (IoT) en augmented reality (AR) vertegenwoordigen.

Het partnernetwerk van PTC omvat een ecosysteem van complementaire technologieën, oplossingen en diensten. Deze helpen klanten bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hun product of dienst, waarmee ze sneller in productie genomen kunnen worden en zakelijke meerwaarde realiseren. Om de groei verder te ondersteunen introduceerde PTC recentelijk een volledig herzien partnerprogramma onder de naam PTC Partner Network. Hiermee richt het programma zich ook nadrukkelijk op het marktpotentieel van Industrial IoT en augmented reality (AR).

 Partners in alle soorten en maten vormen de pijlers van de verkoop- en klantsuccesstrategie van PCT. Als gevolg van de extra investeringen in het Partner Network Program droegen partners bij aan ruim 30 procent van alle deals die PTC in het boekjaar 2017 sloot.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!