NOS gunt aanbesteding voor het leveren van ICT Hardware aan 3 partijen
28-11-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NOS gunt aanbesteding voor het leveren van ICT Hardware aan 3 partijen

De NOS heeft een raamovereenkomst voor een jaar gesloten met drie partijen voor de levering van ICT Hardware. Dit volgt uit de gunning van de niet-openbare Europese Aanbesteding aan Misco Solutions, ACES Direct en BuyIT Direct.

De NOS is één van de deelnemende opdrachtgevers en trad gedurende deze aanbestedingsprocedure op als penvoerder van AVROTROS, BNNVARA en KRO-NCRV. Met deze raamovereenkomst gaat Misco Solutions de omroepverenigingen voorzien van desktop computers, monitoren, laptops, dockingstations, toetsenboren en muizen. Hiernaast kunnen er ook aanvullende ICT producten worden afgenomen, zoals servers, tablets, kabels, software, printers, harddisks, USB-sticks, etc. De overeenkomst is afgesloten voor één (1) jaar en hierna nog te verlengen met drie (3) maal één (1) jaar.

De organisaties van de landelijke publieke omroep hebben voor een niet-openbare Europese aanbestedingsprocedure gekozen om met maximale transparantie de meest geschikte leveranciers te kunnen selecteren. Naast de hierboven genoemde Opdrachtgevers, kunnen aanverwante landelijke publieke mediadiensten ook gebruik maken van deze raamovereenkomst.

Met de inschrijvers die op grond van de beschreven gunningscriteria de Economisch Meest Voordelige Inschrijving hadden ingediend, is er deze Raamovereenkomst gesloten. Binnen de raamovereenkomst kan bij de drie leveranciers werkplek-ICT Hardware producten worden besteld. Voor bestellingen vanaf een bedrag van 50.000 euro exclusief btw, zal onder de contractanten een “Minicompetitie” worden gehouden.

Trots

Misco Solutions is verheugd een van de drie partijen te zijn. “We zijn dan ook erg trots dat we deze organisaties van de landelijke publieke omroep aan onze klantenkring mogen toevoegen’’ aldus Peter van der Kraats,  key accountmanager bij Misco Solutions. 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware