Cloudian Object Storage Software wordt door HPE Pointnext in EMEA verkocht

Cloudian Object Storage Software wordt door HPE Pointnext in EMEA verkocht

29-11-2017 | door: Witold Kepinski

Cloudian Object Storage Software wordt door HPE Pointnext in EMEA verkocht

Cloudian, speler op het gebied van opslagsystemen voor object storage, heeft aangekondigd dat Hewlett Packard Enterprise (HPE) de Cloudian HyperStore-software in de EMEA-regio zal verkopen via haar Pointnext-services. HPE-klanten hebben nu nieuwe opties voor schaalbare opslagoplossingen die hun investeringen in HPE-servers, opslag en netwerken optimaal benutten, zo melden de twee partners tijdens het HPE Discover 2017 event in Madrid.

Deze overeenkomst biedt HPE-klanten toegang tot de cloud-opslagsoftware van Enterprise via één bestelling. Cloudian-software draait op industriestandaard hardware, inclusief HPE Apollo en Proliant-servers, en creëert schaalbare opslagoplossingen voor consolidatie van bedrijfsgegevens op HPE-systemen.

Cloudian-software voor objectopslag biedt een native S3 API di interoperabiliteit biedt, waardoor het een ideale aanvulling is voor bedrijfssoftware met de S3-interface. Voorbeelden van voorbeelden van de HPE / Cloudian-oplossing zijn gegevensbescherming, actief archief voor media en entertainment, imaging in de gezondheidszorg, digitale surveillance, storage-as-a-service en toepassingen voor kunstmatige intelligentie / machine learning.

Server

"We zijn verheugd om onze relatie bij HPE uit te breiden als antwoord op de vraag naar Cloudian / HPE-oplossingen", zegt Fred Smith, vice-president OEM-verkoop en bedrijfsontwikkeling bij Cloudian. "Met de mogelijkheid om Cloudian-software op de HPE-servers te gebruiken waar ze tegenwoordig op vertrouwen, hebben HPE-klanten nieuwe opties om de ongekende data-opslaguitdagingen van vandaag aan te gaan."

Beheer

"Onze klanten in EMEA staan te popelen om effectieve en economische oplossingen te vinden voor het consolideren, beschermen en beheren van hun bedrijfsgegevens", zegt Lorenzo De Amici, Worldwide Service Portfolio Manager bij HPE. "Onze relatie met Cloudian biedt HPE-klanten nieuwe opties voor schaalbare opslagoplossingen voor ondernemingen die profiteren van hun bestaande investeringen in netwerk- en servertechnologieën."

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud