Wipro lanceert branches oplossingen als uitbreidingen op SAP Leonardo

30-11-2017 | door: Redactie

Wipro lanceert branches oplossingen als uitbreidingen op SAP Leonardo

Wipro, specialist op het gebied van IT, consulting en business process services, lanceert branchespecifieke oplossingen op SAP Leonardo. De eerste reeks oplossingen zal focussen op nutsbedrijven, terwijl daarna de consumenten- en fabricagesectoren zullen volgen.

SAP Leonardo is een holistisch digitaal innovatiesysteem dat toekomstgerichte technologieën en capaciteiten op een veelomvattende manier integreert in het SAP Cloud Platform. Wipro zal optimaal gebruikmaken van thema's rond SAP Leonardo zoals IoT, blockchain, machine learning, Big Data, inzichten en analytics om oplossingen te bouwen die het nemen van beslissingen op basis van inzicht voor klanten ondersteunen. Om te beginnen ontwikkelen Wipro en SAP samen praktijkcases die blockchaintechnologie exploiteren voor de nutsvoorzieningenbranche.

Microdiensten

Wipro zal microdiensten gaan bouwen als uitbreidingen op het SAP Leonardo-portfolio op het SAP Cloud Platform. Deze microdiensten zullen afgestemd worden op de roadmap die SAP heeft opgesteld. Als deel van de samenwerking zal Wipro branchespecifieke analytische “apps” ontwikkelen op zijn insights-as-a-serviceoplossing, Data Discovery Platform, waardoor SAP Leonardo analytics, big data en data-intelligencecapaciteiten optimaal ingezet worden aldus Bhanumurthy B.M., President en Chief Operating Officer, van Wipro.

Terug naar nieuws overzicht