Trend Micro neemt Immunio over
30-11-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Trend Micro neemt Immunio over

Trend Micro neemt de webapplicatiebeveiligingsspecialist Immunio over. Als gevolg hiervan breidt de provider zijn hybride cloudbeveiligingsoplossingen uit.

Door deze overname breidt de Japanse IT-beveiligingsspecialist ook zijn beveiligingsfuncties voor DevOps verder uit. Bedrijven ontwikkelen en rollen toepassingen steeds sneller uit in de cloud en containers. Elke vertraging in de DevOps-cyclus kan processen in het hele bedrijf vertragen. Daarom heeft Trend Micro zijn oplossingen voor hybride cloudbeveiliging uitgebreid. Naast de overname van Immunio, moeten ook eigen ontwikkelingen bijdragen aan deze uitbreiding.

"We zijn blij met de bescherming applicatie technologieën, het team van deskundigen en de klanten van Immunio accepteren", zei Bill McGee (foto), General Manager Hybrid Cloud Security bij Trend Micro. "Nieuwe technologieën zoals cloud en container platforms maken een snelle ontwikkeling van toepassingen. Door de run-time application security Immunio onze klanten beter te kunnen beschermen tegen kwetsbaarheden in de ontwikkelde applicaties die ze nu."

Terug naar nieuws overzicht
Security