Vitasys treedt toe tot hoogste status HP Managed Print Services
01-12-2017 | door: Witold Kepinski

Vitasys treedt toe tot hoogste status HP Managed Print Services

Vitasys mag zich per 1 december 2017 HP MPS Premier Partner noemen; de hoogste status die HP haar Managed Print Services partners toekent. In een markt waarin veel fabrikanten het zwaar hebben, stijgt het marktaandeel van HP juist met dubbele cijfers.

Marcel van den Berg, Business Manager MPS Vitasys: “Wij merken dat de vraag naar een eerlijk en transparant concept in Managed Print Services nog steeds toeneemt. Vitasys biedt als Managed Print Services specialist een uniek concept; een eerlijk en transparant afrekenmodel dat een fors voordeliger afdruk omgeving oplevert voor onze klanten. Daarin ligt onze kracht.”

Focus & commitment

Marcel van den Berg reageert met gepaste trots op het behalen van de hoogst haalbare status: “Vitasys is nog geen drie jaar geleden gestart met het aanbieden van Managed Print Services. Dat wij in zo een korte periode deze bijzondere status hebben behaald is niet alleen indrukwekkend en veelbelovend. Het is ook een bevestiging voor ons sterk groeiende MPS-team dat we met de juiste focus op de markt, gespecialiseerde consultants en ons jarenlange commitment, de juiste weg zijn ingeslagen. Dit printconcept biedt immers grote voordelen voor onze klanten.”

Het HP MPS Premier Partner portfolio biedt volgems Van den Berg een portfolio met unieke afdruksystemen waarbinnen duurzaamheid en kostenreductie in combinatie met het eerlijke en transparante MPS-programma van Vitasys het verschil maken.  

Terug naar nieuws overzicht