Cisco Partners spelen belangrijke rol in Digitale Versnelling Nederland

01-12-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cisco Partners spelen belangrijke rol in Digitale Versnelling Nederland

Digitale Versnelling Nederland (DVN) projecten doet Cisco met partners, dus zeer relevant om ze hierin meer te betrekken door ze een goed beeld te geven van waar Cisco aan werkt, ze uit te dagen om met innovatieve voorstellen te komen en mee te denken over digitalisering en de toekomst van Nederland. “We staan op de vierde plek in de wereldranglijst van WEF en het zou natuurlijk prachtig zijn als we de positie van Zwitserland kunnen overnemen als meest concurrerende economieën van Europa”, aldus Hendrik Blokhuis. Hij beantwoordt voor Dutch IT-channel vijf specifieke vragen over het Cisco partnerbeleid rond DVN.

Wat voor rol kunnen Cisco partners spelen in DVN?

“Rond de diverse investeringen, initiatieven en projecten spelen partners een grote toegevoegde waarde. Dit kan mee-investeren zijn middels het inzetten van kennis en ontwikkeling, in-kind en/of geldelijk bijdragen. Partners kunnen system integrators zijn of ontwikkelaars, maar ook kennis- en maatschappelijke instellingen en de overheid.”

Waarom is DVN relevant voor partners? (ook niet-Cisco partners)

“DVN wil langs de as van de digitale agenda de digitalisering van economie en maatschappij op een veilige manier versnellen. Dit is voor veel partners en hun klanten zeer relevant. Ik merk het aan de grote interesse en actieve deelname.”

Wie leidt die rol binnen DVN?

“Binnen het DVN team hebben we mensen die de diverse prioriteiten leiden. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor het bouwen van een succesvol ecosysteem.”

Hoe kunnen Cisco partners aanhaken bij DVN, wat zijn de eisen of heb je tips?

“Door goed kennis te nemen van de unieke aanpak, prioriteiten en doelstellingen en dit vervolgens te plotten op hun eigen organisatie op zoek naar overlap waarmee we elkaar kunnen versterken. Waar ik specifiek op let is passie en durf om digitalisering in te zetten binnen het primaire proces. Dus niet het zoveelste POC-tje, Pilot-tje of Lab-je”.

Zijn er al concrete DVN business cases met partners?

“Diverse, langs alle prioriteiten. Bij al deze cases zijn verschillende soorten partners betrokken.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

channel