Dutch IT-channel woensdag 13 december aanwezig op de ICT Winterfair

05-12-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel woensdag 13 december aanwezig op de ICT Winterfair

Op woensdag 13 december vindt de ICT Winterfair plaats in de DeFabrique in Utrecht. Op dit gratis toegankelijke evenement kunnen leveranciers distributeurs, IT resellers en eindgebruikers volop netwerken, kennis updaten en inspiratie opdoen. Dutch IT-channel zal op dit event aanwezig zijn met een eigen stand. Wij nodigen u van harte uit om ons daar te ontmoeten.

Mis dit leukste event van het jaar niet! Over een goede week gaan de deuren van de ICT Winterfair open in DeFabique in Utrecht. Centraal in Nederland, op een makkelijk te bereiken locatie en in een zeer sfeervolle eindejaarsstemming. In alle opzichten belooft het een geweldig leuke en boeiende dag te worden. De expo-vloer is uitverkocht, er zijn boeiende sprekers en ook qua bezoekers lijkt alles erop dat het maximaal aantal gehaald gaat worden. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Dit is er allemaal te beleven op de ICT Winterfair:

Uitgebreide Expo met >65 stands en >100 merken

Thema Reseller 2020 in plenaire programma: waar gaat de business heen: hands on tips, kennis en inzichten. Veel Take-aways!

Boeiende Keynotes van onder andere Voiceworks ( CEO Stijn Nijhuis), Motto ( CCO Rene Oldenbeuving) , HP ( CTO Ruben Raadsheer) , Anton Loeffen (CEO Eshgro)

10 pakkende kennissessies maken dat je weer helemaal bij bent

De Reseller zoek New Business Show met o.a. I4sales over ‘Vind nu nieuwe klanten’/ ’verkoop mobiele data in buitenland bundels’/ ‘energie verkopen’/ ‘Samsung pbx’

IOT Keynote : IoT is dus geen luchtkasteel: integendeel !

Live hacking Ga dit zien en beleven

ColiGO kart up : 14 teams racen om wie t snelste ICT-team van Nederland is.

Jaarlijkse DeanOne eindejaarsborrel : Daar komt iedereen op af… als je overdag moet missen, kom dan om 17.00 uur gerust nog een drankje doen!!

Gratis toegang, parkeren, hapjes en drankjes

Waardevol

Kortom, mis dit event niet! Een ruime middag volop netwerken in ICT-land is nog nooit zo makkelijk geweest. Dit is geen beurs, maar dé gelegenheid om eens goed bij te praten met uw branchegenoten over Now&New Business op het gebied van de Digitale Werkplek, Cloud en nog veel meer ! Én, de kennis die u meeneemt is nog eens heel waardevol ook.

Schrijf je nu in voor de ICT Winterfair.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware