AnylinQ Group stelt Ruud de Keijzer aan als Directeur Solutions
06-12-2017 | door: Witold Kepinski

AnylinQ Group stelt Ruud de Keijzer aan als Directeur Solutions

AnylinQ Group., IT-kennispartner en specialist op het gebied van data managementoplossingen, heeft Ruud de Keijzer (55) aangesteld als Directeur Solutions. Hij gaat op 1 januari 2018 officieel van start in deze nieuwe functie.

Voor zijn aanstelling bij AnylinQ was Ruud de Keijzer directeur Cloud Services bij Dienst ICT Uitvoering van het Ministerie van Economische Zaken. Daarvoor bekleedde hij verschillende directierollen bij onder andere Ordina en Nspyre waar hij onder meer ervaring opdeed met bedrijfsintegraties na overnames.

De Keijzer gaat zich bezighouden met de dagelijkse leiding over de Solutions organisatie. Zijn eerste belangrijke uitdaging is het vormgeven van de integratie van de Solutions tak tussen AnylinQ en het in mei dit jaar overgenomen TenICT. Hij rapporteert direct aan CEO Dennis Kuipers.

De Keijzer: “Ik heb ontzettend veel zin om mij in te zetten voor AnylinQ en mee te denken over de invulling van de integratie van AnylinQ en TenICT. Ik zie veel perspectief voor verdere groei van het bedrijf en de medewerkers.”

Dennis Kuipers, CEO van AnylinQ Group: “Ik ken Ruud al 15 jaar en weet zodoende dat deze functie hem goed zal liggen. Hij heeft een imposant track record op het gebied van organisatieontwikkeling en veel ervaring bij cloud- en service leverende bedrijven. Samen gaan we de snelle groei en ontwikkeling van AnylinQ vormgeven. De afgelopen jaren noteerden AnylinQ en TenICT een omzet- en winstgroei van minstens 30% en deze lijn verwachten we de komende tijd voort te zetten.”

Terug naar nieuws overzicht