VeloCloud introduceert Outcome-Driven Networking
05-12-2017 | door: Witold Kepinski

VeloCloud introduceert Outcome-Driven Networking

VeloCloud Networks, aanbieder van SD-WAN technologie dat in handen komt van VMware , heeft VeloCloud Outcome-Driven Networking  aangekondigd , een transformerende aanpak om IT-teams te bevrijden van saaie handmatige processen en hogere niveaus van netwerkautomatisering op basis van vermelde bedrijfsresultaten.

Gebruik makend van de fundamenten van SD-WAN, zorgt Outcome-Driven Networking ervoor dat netwerkprocessen end-to-end orkestreren en automatiseren, waardoor IT-organisaties zich kunnen richten op omzetgenererende activiteiten in plaats van handmatige en foutgevoelige taken.

VeloCloud Outcome-Driven Networking verwijst naar de set van mogelijkheden die de uitdaging aanpakken die wordt veroorzaakt door onaanvaardbaar hoge niveaus van CLI, complexe parameters, zelfs in grafische interfaces, handmatig leren, en de per apparaataanpassing die nodig is om de gewenste uitkomst te bereiken, resulterend in operationele inefficiënties en falen om IT-doelen te bereiken.

VeloCloud Outcome-Driven Networking biedt bedrijven een platform om een ??gewenste status van het netwerk te creëren, beleid af te dwingen en naadloos te beheren, waardoor bedrijven eenvoudig en veilig kunnen opschalen van rand tot de cloud en het datacenter. Nadat een uitkomst eenmaal is vermeld, bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot een toepassingsresource via een voorkeurspad, leert de oplossing het legacy-netwerk van elke site kennen en implementeert automatisch de vereiste routering. VeloCloud Outcome-Driven Networking maakt niet alleen het programmeren van abstractie mogelijk, maar implementeert ook automatisch het end-to-end-resultaat met behulp van verschillende configuraties, afhankelijk van de overlay-rol van elk knooppunt, evenals de geleerde externe context, aldus VeloCloud.

Terug naar nieuws overzicht
Software