Redactie - 05 december 2017

Genomineerden Dutch IT-channel awards goed bezig met social networking

Genomineerden Dutch IT-channel awards goed bezig met social networking image

Vrijwel alle genomineerden voor de Dutch IT-channel Awards, die op 18 januari 2018 worden uitgereikt in Studio21 in Hilversum, zijn actief bezig via social media kanalen om stemmen te winnen. Hieronder een selectie van enkele bedrijven en personen die uitpakken. Stemmen kan nog tot 5 januari 2018.

LinkedIn

Tim Wolff, Chief Marketing Officer van Dynasource: “Wij hebben een leuke campagne opgezet voor de Dutch IT Channel Awards. We zijn trots op de nominatie, maar  “We’re in it to win it!” Wij hebben collega’s, klanten, en stakeholders gevraagd om in een videoboodschap een oproep te doen voor Dynasource en te stemmen op ons. Dat rollen we ‘global’  uit, vandaar dat de filmpjes in het Engels zijn. Het wordt via social, onze LinkedIn pagina, onze nieuwsbrief etc. gedeeld. Dat is ook mooie reclame voor de Dutch IT-channel Awards. De eerste 3 filmpjes (video 1, video 2, video 3) zijn al gereed. Er volgen nog klanten, Bas Scheepens en Harold de Kort van Tech Data. Komende week filmen we Ernst-Jan Stigter, Bart vd Knaap en Dagmar Lens van Microsoft. Als klap op de vuurpijl hebben we ook Neelie Kroes gefilmd als voorvechter voor startups en scale-ups en we hopen ook nog bij John Fentener van Vlissingen een gaatje in zijn agenda te vinden.”

Video en Twitter

Bart van Rheenen, directeur van Arrow ECS, liet het brengen van de nominaties filmen op zijn kantoor in Houten. Daarna is de video gedeeld op diverse social media kanalen zoals Twitter.

Selfies

Wat ook goed werkt is (groeps)foto's rond de Dutch IT-channel Awards belichten. Dat doen onder andere Misco, Copaco (ook Kjeld van Breukelen), Mondicon, Ingram Micro, Tech Data, Equinix. Lexmark, Basefarm, Oracle, ACA IT-solutions, Betty Blocks, Axis Communications, SAP Nederland, HP, HPE, DELL EMC, Infotheek, ALSO, Portland Europe, Yes Telecom, Ricoh Nederland, NetApp en dean one.

Stem nu voor de Dutch IT-channel Awards!

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!