Symantec en NetDialog breiden wereldwijde samenwerking uit
05-12-2017 | door: Witold Kepinski

Symantec en NetDialog breiden wereldwijde samenwerking uit

De Amerikaanse security specialist Symantec tilt de samenwerking met de Nederlandse softwaremaker NetDialog naar een nog hoger mondiaal niveau. Na een succesvolle periode van jarenlange samenwerking heeft Symantec besloten de samenwerking te intensiveren door NetDialog’s monitoring software NetX in te zetten als de nieuwe standaard voor centrale rapportage op hun PacketShaper-oplossingen. Daarvoor hebben beide partijen een tweejarige overeenkomst getekend.

Symantec’s PacketShaper technologie stelt bedrijven in staat hun netwerk(kosten) te controleren, de eindgebruikerservaring positief te beïnvloeden en de performance van applicaties op het netwerk te garanderen.

Aansluitend biedt NetDialog met NetX een beproefde monitoring tool, die naadloos aansluit op de wensen van PacketShaper-gebruikers. NetX voldoet volledig aan de vraag van de markt om innovatieve functies, verbeterde prestaties, schaalbaarheid en duurzaamheid.

“In de afgelopen tien jaar heeft NetDialog bewezen dat NetX de beste centrale rapportage-oplossing is voor PacketShaper”, zegt Teun Levering (foto), Sales & Marketing Director van NetDialog.

Terug naar nieuws overzicht
Software