Portland Europe MSP Party
05-12-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Portland Europe MSP Party
(11-01-2018)

Op 11 januari organiseert software distributeur Portland de MSP Party: het eerste evenement speciaal gericht op Managed Service Providers (MSP’s). Een middag waarop de IT-dienstverleners van Nederland samenkomen en kennis maken met de (toekomstige) trends en ontwikkelingen op IT-gebied. Hieronder vind je alle informatie!

De MSP Party: het eerste event in Nederland speciaal gericht op Managed Services Providers (MSP’s). Visies op nieuwe technologieën worden hier gecombineerd met netwerkmogelijkheden én fun. Portland presenteert hier, samen met partners waaronder CompTIA en een mystery guest, de belangrijkste trends en ontwikkelingen op IT-gebied. Samen met gelijkgestemden, resellers en verschillende IT-experts maken MSP’s hier kennis met de innovaties en opkomende technologieën waar zij in 2018 mee te maken krijgen.

Voordat het officiële evenement van start gaat om 17:00 biedt Portland tussen 15:30 en 16:30 uur een selecte groep resellers de kans om in gesprek te gaan met IT-specialisten middels zogenaamde speeddates. Experts van diverse leveranciers zullen hierbij aanwezig zijn. Wil je meer informatie, of je direct inschrijven voor de MSP Party en/of de speeddates? Kijk dan op www.msp-party.com.

Titel:  MSP Party  

Datum: 11 januari 2018 

Tijd: 17:00 – 22:00 uur 

Locatie: De Glazen Ruimte, Straatweg 1 b/c, 3604 BA Maarssen 

Voor wie: IT-dienstverleners

Website: www.msp-party.com  

Contact: [email protected] 

 

Terug naar nieuws overzicht