Sonus Networks wordt Ribbon Communications
07-12-2017 | door: Redactie

Sonus Networks wordt Ribbon Communications

Sonus Networks, speler voor veilige en intelligente communicatie in de cloud, heeft de fusie met GENBAND afgerond. Als gevolg van de fusie verandert het ticker-symbool voor de aandelen van het nieuwe bedrijf naar “RBBN”. Het bedrijf maakt ook bekend dat het zijn naam officieel verandert naar “Ribbon Communications Inc.”

“Dit is een belangrijke mijlpaal voor onze recent gecombineerde organisatie”, aldus Ray Dolan, President en Chief Executive Officer van Ribbon Communications. “Het hele team van Ribbon Communications is enthousiast over het feit dat wij nu nog beter in staat zijn om onze klanten, partners en aandeelhouders van meerwaarde te voorzien door overal ter wereld marktleidende oplossingen voor realtime communicatie en security aan te bieden.”

“Onze nieuwe naam geeft aan dat het er niet alleen om gaat punt “a” met punt “b” te verbinden. Hij geeft blijk van ons streven de realtime communicatie-branche verder vooruit te helpen. Dit doen we door de communicatie-ervaring dramatisch te verbeteren en te waarborgen dat onze contactpunten eenvoudig een naadloos zijn op te zetten, te beheren en te monitoren. Ribbon Communications fungeert als verbinding van al onze werelden.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Security
Cloud