ICT Group wordt partner van Microsoft IoT Central-oplossing
07-12-2017 | door: Witold Kepinski

ICT Group wordt partner van Microsoft IoT Central-oplossing

Microsoft introduceert IoT Central. ICT Group wordt daarbij launching partner van de Microsoft SaaS Cloud-gebaseerde IoT-oplossing. 

ICT zegt een focus te hebben op de industriële IoT-markt. Als Microsoft IoT Central-partner kan ICT nieuwe klanten ondersteunen tijdens de private preview en kan deze ervaring nu gebruiken voor nieuwe klanten en oplossingen., aldus Aart Wegink, Director Digital Transformation, ICT: "Digitale transformatie zal de massale groei van de IoT-markt stimuleren. Schaalbare, veilige, betrouwbare en pay per use-oplossingen zijn nodig om deze volumes efficiënt af te handelen."

Microsoft IoT Central is volgens ICT Group een essentiële volgende stap die een zeer configureerbare en intuïtieve oplossing biedt om de criteria te definiëren die nodig zijn voor het bewaken en diagnosticeren van allerlei verschillende aangesloten apparaten. 

Meer informatie over de lancering van Microsoft IoT Central is beschikbaar op https://blogs.microsoft.com/iot/2017/12/05/microsoft-iot-central-broeden-reach-simplicity-saas-enterprise-grade-iot/ 

Terug naar nieuws overzicht