Wouter Hoeffnagel - 08 december 2017

Main Capital investeert in JobRouter

Main Capital verwerft een meerderheidsbelang in de workflow en Business Process Management (BPM) software specialist JobRouter. Het in Mannheim gevestigde bedrijf biedt schaalbare workflow- en documentbeheeroplossingen waarmee klanten bedrijfsprocessen zowel kunnen vereenvoudigen als automatiseren en de overheadkosten voor klanten worden verlaagd.

JobRouter is opgericht in 1994 en heeft een uitgebreid partnernetwerk van meer dan 150 partners. Het bedrijf levert een modulaire oplossing voor cloud workflows, die momenteel beschikbaar is in 18 talen. Ondermeer Ernst & Young, Thomas Cook en ThyssenKrupp zijn klant bij JobRouter.

Bedrijfsprocessen automatiseren

JobRouter’s workflow systeem met gei?ntegreerd documentbeheersysteem stelt klanten in staat om bedrijfsprocessen te modelleren, te vereenvoudigen en te automatiseren. Hierdoor kunnen zowel de directe als de indirecte kosten die hiermee samenhangen worden verminderd. Via een slimme interface kunnen klanten het bedrijfsproces automatiseren zonder enige programmeerkennis te hebben. De oplossing maakt bovendien een volledig controletraject van elk afzonderlijk document mogelijk.

Main Capital gaat JobRouter actief ondersteunen haar winstgevende groeistrategie verder te verbeteren door het bedrijfsmodel te versterken. Daarnaast worden strategische add-on acquisities en verdere internationalisering een belangrijke pijler van de gezamenlijke groeistrategie, die zich zal focussen op het uitbreiden van het productportfolio en het versterken van de marktpositie van JobRouter in de DACH regio.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!